Покрет горана и центар волонтера Панчево позива све заинтересоване младе да се пријаве за учешће на Тренингу за израду интернет (веб) презентације, који ће се реализовати у оквиру пројекта „Пројектуј се“ уз сарадњу Канцеларије за младе Панчева и Омладинског ресурсног центра.

У виду неформалног образовања предвиђен је дводневни тренинг за оспособљавање младих за самосталну израду бесплатних интернет презентација у JOOMLA апликацији, кроз теоретску наставу и практичну примену. Тренингом се планира прављење и инсталирање JOOMLA сајта, конектовање на Wеb Hosting, проналажење и убацивање теме на сајт…итд.

Услови за учешће на тренингу су:

– да поседују свој лаптоп или нотебоок рачунар, који ће понети на обуку
– да немају искуства у изради интернет (веб) презентација

Трошкови тренинга предвиђени пројектом укључују: трошкове едукатора, штампаног материјала за извођење тренинга и освежења за време трајања тренинга. Трошкови превоза за учеснике из околних насеља нису предвиђени пројектом.

Модерном друштву су за развој потребне нове вештине и додатна знања, међу којима је и израда интернет (веб) презентација. Придружите нам се и ви!!!

Пријава ће бити отворена до краја месеца априла, тј. до 30. априла 2012.године. Одабрани учесници ће бити контактирани путем мејла у року од два дана. Планирани датуми за одржавање тренинга су 4. и 5. мај 2012.године од 11:00-15:00 часова у просторијама Омладинског ресурсног центра. Све неопходне информације у вези са пројектом и пријаву за учешће на тренингу можете наћи на сајту Покрета горана и центра волонтера Панчево www.pgcvp.rs.

СРДАЧАН ПОЗДРАВ!!!

ПГЦВП