Eko Tamiš – Novi turistički proizvod

Home/Eko Tamiš – Novi turistički proizvod
Eko Tamiš – Novi turistički proizvod2018-04-20T12:41:16+02:00

„Otvorena vrata“ Doma omladine Pančevo

U sklopu manifestacije "Otvorena vrata" Doma omladine od 12.-18.03.2018.godine, Pokret gorana i centar volontera Pančevo je promovisao svoje aktivnosti i projekte na kojima sada radi. U Malom klubu 16.03.2018. od 18h  Doma omladine, okupio se veliki broj zainteresovanih građana i mladih Grada Pančeva. Posebno interesovanje prisutni su pokazali za edukativne sadržaje kojima se Gorani bave, kao i za IPA projekat "Eko-Tamiš novi turistički proizvod".       

17. marta 2018.|

Predstavljen projekat na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

U periodu od 22. do 25. februara 2018.godine u Beogradu na Međunarodnom sajmu turizma predstavljen je projekat „Eko Tamiš-novi turistički proizvod”.  Na sajmu su predstavljeni ciljevi i očekivani rezultati projekta, kao i projektne aktivnosti. Tokom sajma na štandu su bili predstavnici svih partnera koji realizuju ovaj projekat, Pokret gorana i centar volontera iz Pančeva, Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, Asocijacija „Miltonija“ iz Temišvara i Asocijacija za promociju turizma i razvoj iz Temišvara.   Promovisan je propagandni materijal, posebno urađen za ovu priliku na srpskom i na engleskom jeziku, kao i ostali promotivni materijali, koji su do sad realizovani u vidu brošura, lifleta i mapa.

26. februara 2018.|

I faza mobilizacije

Pokret gorana i centar volontera iz Pančeva i Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora južnobanatskog upravnog okruga su završili prvu fazu mobilizacije zainteresovanih strana za učešće u projektu „Eko Tamiš-novi turistički proizvod“.  U direktnim razgovorima sa predstavnicima lokalnih samouprava i turističkih organizacija Pančeva, Zrenjanina, Kovačice, Opova, Botoša i Sečnja članovi projektnog tima su prezentovali osnovne informacije o projektu i mogućnosti saradnje na realizaciji projektnih aktivnosti. Opšta je ocena da projekat ima veliki značaj za razvoj turizma na području koje je obuhvaćeno projektom i da uključivanje svih zainteresovanih strana može doneti najbolje rezultate.   

11. januara 2018.|
Go to Top